Tule mukaan

Liittyessäsi Rotaryklubiimme mahdollisuutesi vaikuttaa maailmassa kasvaa. Tämän mahdollistaa yli 1,2 miljoonan aktiivisen ihmisen verkosto – ympäri maailman. Meillä on yhteinen tavoite, parantaa elämän laatua vapaaehtoistyöllä.

Jäsenyys klubissa tarjoaa mahdollisuuden saada yhteyden toisiin ammattilaisiin, jotka eivät pelkää johtaa ja ovat omistautuneet vaikuttamiselle. Osallistuessa projektiin, klubin kokoontumiseen, vaihtaessa ajatuksia ja ideoita luot samalla ystävyyssuhteita, rotari kasvaa ihmisenä ja kehittää itselleen uusia taitoja. Klubin avulla hän voi parantaa paikallisyhteisönsä tarpeita.

Rotarit saavat aikaan merkittäviä muutoksia maailmanlaajuisesti. Jäsenyys suo rotarille pääsyn kansainväliseen verkostoon.

Kiinnostaako jäsenyys? Olet lämpimästi tervetullut.

Neljän kysymyksen koe

Rotary on palvelujärjestö. Käytännön toimintaa ohjaavat Rotaryn eettiset periaatteet, joista Neljän kysymyksen koe on keskeinen. Tällä kokeella rotarit pyrkivät edistämään hyviä toimintatapoja keskinäisessä kanssakäymisessään ja ajamissaan palveluhankkeissa punnitsemalla toimintaansa seuraavasti:

Tutki ajatuksesi, sanasi ja tekosi kysymällä itseltäsi:

1. Onko tämä TOTTA? 
2. Onko tämä OIKEUDENMUKAISTA kaikkia asianosaisia kohtaan? 
3. Luoko tämä HYVÄÄ TAHTOA ja PARANTAAKO TÄMÄ YSTÄVYYSSUHTEITA? 
4. Onko tämä kaikkien osapuolten EDUN MUKAISTA? 

Jätä jäsenhakemus tästä